CHP her telden çalıyor

Seçim startını Şeyh Şaban-ı Veli Türbesi’nde koç kestirerek veren CHP’lilerin ardından insana saygıyı seçim bürolarını mimara yaptırarak anlatmaya çalışan CHP’li adaylar da var.

soL (HABER MERKEZİ) CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Sait Börekci, Çorum'un 12 değişik bölgesinde açılan CHP irtibat bürolarını bir mimara tasarlattı. Seçim bürolarının bu şekilde inşa edilmesinin, seçimi kazandıkları takdirde uygulayacakları Büyük Çorum projesinin başlangıcı olduğunu söyleyen Börekci, insana saygının buradan başladığını belirtti.

Banka imajı etkili oluyormuş
Mimara yaptırılan seçim bürolarının hepsinde de aynı konsept uygulandı. Seçim bürolarına kurumsal bir kimlik kazandırıldı. Seçim bürolarının dış cephesine alçıpan uygulandı ve bir haftada 12 seçim bürosu faaliyete geçirildi. 12 seçim bürosunun bir banka şubesi gibi düzenlenmesi için yaklaşık 15.000 TL harcandı. Camlarına aday fotoğrafı ve parti bayraklarının asıldığı bürolardan müzik yayını yapılmaya başlandı.

CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Sait Börekci Çorum halkına yeni bir vizyon sunduklarını belirterek "Seçim bürolarımızı düzenlerken bile nasıl bir Büyük Çorum hayal ettiğimizi göstermek istedik. Alışılmışın dışına çıktık, yeni bir şeyler sunduk. Seçim bürosunda gösterdiğimiz özeni, insana saygıyı, Büyük Çorum'a taşımak istiyoruz " dedi.