AKP'li il meclis üyesi yerel gazeteye telefonla hakaret etti

Çanakkale Olay gazetesinde yayımlanan bir habere kızan AKP’li İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Babacanoğlu, gazeteyi arayarak “Allah belanı versin” dedi.

AKP Çanakkale İl Genel Meclisi Üyesi ve AKP’nin bir dönem öncesi İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Hüseyin Babacanoğlu, eşine az rastlanacak bir terbiyesizliğe imza attı. Çanakkale Olay gazetesinde geçtiğimiz günlerde “il içi öğretmen atamaları” ile ilgili bir habere yer verilmişti. Mağdur öğretmenlerin gazeteye verdiği bilgiye dayandırılan “AKP içinde etkin bir ismin, öğretmen olan kızının ilçeden Çanakkale’ye atanması” yollu iddia, Çanakkale kamuoyunda bu kişinin kim olduğu yönünde merak uyandırmıştı. Zira gazetede bu iddianın odağında duran AKP’linin adı verilmemişti.

TKP'den Babacanoğlu'na yanıt geldi: Halk belanı versin

İsim verilmemesine rağmen, habere tepki AKP İl Genel Meclisi Üyesi’nden geldi. Çanakkale Olay gazetesinde yer alan habere göre, AKP’nin kentteki etkin isimlerinden Hüseyin Babacanoğlu, Çanakkale Olay gazetesinin haber merkezini arayarak “Allah belanı versin. Başka da bir şey demiyorum” dedi.

Babacanoğlu’nun basın emekçilerine yönelik bu hakaretinin nedeninin kızının ataması olduğu iddia ediliyor.

(soL - Çanakkale)