AKP'den beyaz eşya CHP'den Tüp

Mersin’in CHP’li Büyükşehir Belediyesi de “seçim rüşveti” olarak adlandırılan yardım dağıtma politikasına uygun olarak seçmenlere yardım kolisi dağıttı. Koliye 5 liralık mutfak tüpü indirim kuponu koyuldu.

soL (HABER MERKEZİ) Mersin'İn CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, seçmenlerine yardım kolisi dağıttırdı, kolilerin içine de 5 liralık mutfak tüpü indirim kuponu koydurdu. Kupon, 12 kiloluk mutfak tüpünün 5 lira indirimli alınmasına yarıyor.

Üzerlerinde kendi fotoğrafı da bulunan kuponlarla ilgili olarak Özcan, kuponları bir hayırseverin bağışladığını, kendilerinin sadece dağıtıma aracı olduklarını söyledi. Özcan "Hayırsever bir vatandaşımız bir süre önce bize başvurarak dağıtımını yaptığımız erzak kolileri içine 5 TL'lik bir tüp indirim kuponu koymamızı talep etti. Biz de bu teklifi yerinde görerek uygulamaya koyduk. Dağıtımı yapılan 5 bin koli içine tüp indirim kuponlarını da koyarak dağıtımını gerçekleştirdik. Bu proje kapsamında belediye bütçesinden hiç bir harcama yapılmamıştır. Bizim yaptığımız sadece, hayırsever bir vatandaşımızın yaptığı bağışın yoksul halkımıza ulaşması için aracı olmaktır. Bu konunun seçim malzemesi yapılmasına da bir anlam veremiyorum" dedi.