Adana ve Kırıkkale'de iş kazaları: 2 işçi yaşamını yitirdi

Adana ve Kırıkkale'de bugün iki ayrı iş cinayeti daha yaşandı. Adana'da HES işçilerini taşıyan kamyonetin kazası sonucu bir işçi yaşamını yitirdi. Kırıkkale'de bir işçi daha çalıştığı vincin altında kalarak hayatını kaybetti.

Bugün meydana gelen iki ayrı iş kazasında 2 işçi öldü 1 işçi de yaralandı. Adana’da HES inşaatı işçilerini taşıyan kamyonet kaza yaptı. Bir işçi öldü bir işçi de yaralandı. Kırıkkale’de meydana gelen iş kazasında çalıştığı vincin altında kalan işçi hayatını kaybetti.

HES işçilerini taşıyan kamyonet kaza yaptı
Adana’da HES inşaatı işçilerini taşıyan kamyonet kaza yaptı. Bir işçi öldü bir işçi de yaralandı.

Bereket Enerji Göktaş-2 Baraj inşaatında çalışan işçileri taşıyan Adem Gezici (30) yönetimindeki plakası belirlenemeyen kamyonet, Ergenuşağı köyü yakınlarında uçuruma yuvarlandı. Kozan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan sürücü Adem Gezici, tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Araçta bulunan Murat Kaplan’ın (31) da ağır yaralandığı belirtildi.

Vincin altında kaldı
Kırıkkale’de meydana gelen iş kazasında çalıştığı vincin altında kalan işçi hayatını kaybetti.

Kırıkkale-Kayseri karayolunda trafik işaret levhaları yenileme çalışmaları sırasında Baki Demirtaş idaresindeki 34 RMM 14 plakalı kamyon vinç, geri manevra yaptığı esnada Mustafa Güler (43) isimli işçi vincin altında kaldı. Ağır yaralanan Güler, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Güler, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.