Kadın ve Ülke, soL Radyo’da!

Geçtiğimiz yıl yayına başlayan soL Radyo, yeni programlarla zenginleşmeye devam ederken, radyonun yeni programı Kadın ve Ülke bugün dinleyicilerle buluşuyor.

soL Radyo yeni programlarla yoluna devam ediyor. Bugün ilk kez dinleyicilerle buluşacak olan "Kadın ve Ülke" programının yapımcıları gündemdeki olaylar üzerine hasbihal etmek ve kadıların emeğiyle örülmüş sohbetleri paylaşmak üzere tüm soL Radyo dinleyenlerine Perşembe radyo başına çağırıyor.

Güneş Gün ve Ezgi Karataşı'n hazırlayıp sunduğu programda, haftanın kadın odaklı haberleri farklı bir gözle değerlendirilirken, medyanın kötü kadınları da sunucuların dilinden kurtulamayacak. Programda gündeme ve kadın meselelerine ışık tutacak olan sunucular, her hafta farklı konuklarıyla dinleyenlerinin karşına çıkacak.

Bugün yayına başlayan "Kadın ve Ülke" programının ilk konuğu ise Ankara basın camiasından olacak. Geçtiğimiz günlerde Çağdaş Gazeteciler Derneği'nin düzenlediği "Yılın başarılı gazetecileri" ödül töreninde yılın en iyi röportajı ödülünü alan ve aynı zamanda, Birgün gazetesi Ankara Muhabiri Esra Koçak'la gündeme, kadın gazeteci olmanın zorluklarına, tutuklu gazetecilere, basında sendikasızlaştırmaya kadar pek çok konuda keyifli bir sohbet soL radyo dinleyenlerini bekliyor.