Emre Uslu ilgi çekmeyi başardı!

"Kadınlar ilgi çekmek için intihara kalkışıyorlar" diyen Zonguldak Emniyet Müdürü'ne Taraf'ın polis yazarı Emre Uslu'dan destek geldi.

Zonguldak Emniyet Müdürü'nün yaptığı açıklamayı twitter hesabından yorumlayan Emre Uslu "Emn. Muduru Kadinlar Ilgi cekmek icin intihar ediyor demis. Olenler `sonunda ilgi cektim` huzuru icinde ebediyede gidiyor. Sorun olemeyenler" yazdı.

Zonguldak'ta artan intihar olaylarıyla ilgili Zonguldak Karaelmas Üniversitesi ile beraber bir çalışma yaptıklarını belirten Zonguldak Emniyet Müdürü Ümit Boztepe dün yaptığı açıklamada "İnsanların nasıl bir ruh halinde olduğunu anlayamıyorsunuz. Kendi canına kastedecek kadar bir şeylerden vazgeçmek. Bunu araştırmaya çalıştık. Kadınların biyolojik yapıları biraz daha farklı. Bizim hissettiğimiz ya da bizim araştırmalarımızda kadınlar ilgi çekmek için intihara kalkışıyorlar" demişti.

Boztepe, 2010 yılında ”çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, yönetmek ve üye olmak”, ”ihaleye fesat karıştırmak” gibi suçlamalarla Antalya Emniyeti'nin açtığı Ahtapot soruşturmasının tutuksuz sanıkları arasında yer alıyor.

(soL - Haber Merkezi)