Boşanmak isteyen eşinin evini yıktırdı

Antalya'da bir kişi, iş makinesi kiralayıp kendisinden boşanmak için dava açan eşinin yaşadığı evini yıktırdı. Evi yıkılan kadın suç duyurusunda bulundu.

DHA'nın haberine göre, Antalya'da 16 yıl önce evlenen G. D. ve eşi Ö.D. arasında birkaç ay önce anlaşmazlık başladı.

İddiaya göre 7 yıldır çalıştığı işyerinden çıkarıldığı için kıdem tazminatı alan G. D. ile ayakkabı tamircisi olan eşin arasında tartışma yaşandı. Bir süre sonra evi terk eden Ö. D., önce elektrik ve suyunu kestiği evden eşinin çıkmasını istedi.

16 yıllık emeğinin olduğunu söyleyerek evden çıkmayacağını belirten G.D. ise boşanma davası açtı.

İş makinesi kiralayıp evi yıktırdı
Dün işyerine gelen telefonla şok geçiren G.D., Karşıyaka Mahallesi'ndeki evine gittiği anda gördüğü manzara karşısında yıkıldı. Eşinin bir iş makinesi kiralayarak evinin duvarlarını yıktırdığını gören kadın fenalık geçirdi.

Komşuları tarafından sakinleştirilen G.D., savcılığa suç duyurusunda bulundu.

16 yaşındaki oğlunun bir süredir babasının yanında kaldığını belirten G.D., "Bir tazminat yüzünden bu hale geldik. Bana 'evden çık' dedi. 16 yıllık emeğimi neden bırakıp gideyim? Bugün gelip evi yıktırmış. Görünce ne yapacağımı şaşırdım. Polis çağırmışlar ama gelinceye kadar yıkıp gitmiş. Ben şimdi ne yapayım?" dedi. Eşinin tüm mal varlığında hakkı olduğunu belirten kadın, eşyalarını toplayıp geceyi geçirmek için komşularına sığındı.