Bıçaklanan üniversiteli kadına savcı ‘evlenin’ demiş

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesinde, eski sevgilisi tarafından satırla boynundan yaralanan öğrenci S.P’nin aylar önce savcılığa başvurduğu savcının ise “Çocuk seni seviyor, evlenin” dediği öğrenildi.

Uğur Enç - soL

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampusunde, eski sevgilisi S.P. ile tekrar birlikte olmak isteyen Serdar Y. dehşet saçmıştı. Kendisiyle barışma tekliflerini kabul etmeyen S.P.’yi vahşice yaralayan Serdar Y.’den korunmak isteyen mağdur S.P. ve ailesinin aylar önce savcılığa başvurduğu öğrenildi. S.P.’nin ailesi tarafından gazetemize verilen bilgiler uyarınca, Kocaeli’deki savcının mağdur S.P.’ye eski sevgilisi Serdar Y. ile barışarak evlenmesini teklif ettiği ortaya çıktı.

İki ay önce gitmiş
Yaklaşık 4 aydır Serdar Y. tarafından tehdit edilen S.P.’nin polis ve savcılığa giderek durumu anlattığını söyleyen S.P.’nin ailesi, yaralama olayının yaşanmasından önce ise şikayetin geri çektiği bilgisini verdi. Mağdur S.P.’nin ailesi, yaralama olayından iki ay önce, yani şubat ayı içerisinde, Kocaeli’de şikayete giden S.P.’nin, savcıdan “Çocuk seni seviyor, evlenin” diye yanıt aldığını söyledi.

Evini bile taşlamış
S.P. ile ilişkisi bittikten bir süre sonra, S.P.’yi birlikte olmak için ikna etmeye çalışan Serdar Y.’nin daha sonra S.P.’yi ve ailesini tehdit etmeye başladığı öğrenildi. Yaklaşık dört aydır S.P.’yi ve ailesini tehdit eden Serdar Y.’nin, S.P.’nin İzmit’te yaşadığı öğrenci evine gittiğini ve burada evi taşlayarak camlarını kırdığı da öğrenildi. Yaşanan bu olaylardan sonra S.P.’nin savcılığa giderek şikayette bulunduğu sırada ise, ailenin iddiasına göre, savcı “evlenin” önerisinde bulunmuş.