VİDEO | Darp edilen kasiyer kampanya başlattı

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir müşterinin tacizine ve saldırısına uğrayan kasiyer Gülçin Özçelik, saldırganın tutuklanması için kampanya başlattı.

Antalya’nın Kepez İlçesi’nde geçen hafta, Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Tekerlekli Basketbol Takımı oyuncusu Mikail V.K., alışveriş için girdiği markette kasiyer Gülçin Özçelik’e (21) ismini sordu. Özçelik ismini söylemeyince Mikail V.K., genç kıza “Alt tarafı ismini sordum” diyerek saldırdı.

Tokadın ardından genç kıza saldırmaya devam eden Mikail V.K., çalışanlar tarafından marketten çıkarıldı. Saldırı sonrası yüzü moraran Özçelik, darp raporu aldıktan sonra  şikâyetçi oldu. Şikâyet üzerine gözaltına alınan Mikail V.K., verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı.

Gazete Habertürk'ten Soner Özcan'ın haberine göre Özçelik, saldırganın serbest bırakılmasına tepki göstererek internette imza kampanyası başlattı. Mikail V.K.’nın tutuklanmasını isteyen Özçelik, “Çalıştığım markette adımı soran kişiye ‘Seni ilgilendirmez’ dediğim için darp edildim. Beni darp eden o şahıs şu an serbest. Ülkemizde buna benzer binlerce örnek mevcut fakat ne yazık ki önüne geçilmiyor. Kadınlar olarak bu durumdan hiç hoşnut değiliz ve artık buna bir çözüm yolu istiyoruz. Artık kadına el kaldırılmasın” dedi.