Uzun süredir işsiz olan jeofizik mühendisi bunalıma girip intihar etti!

Antalya'da uzun süredir işsiz olduğu için bunalıma giren ve kendisini eve kapatan jeofizik mühendisi Ercan Özer, oturduğu apartmanın dokuzuncu katındaki evin penceresinden atlayarak intihar etti.

Antalya'da işsiz olduğu için bunalıma girdiği iddia edilen jeofizik mühendisi 38 yaşındaki Ercan Özer, oturduğu apartmanın dokuzuncu katındaki evin penceresinden atlayarak intihar etti.

Muratpaşa ilçesi Meydankavağı Mahallesi 1590 Sokak'taki olay, dün sabah saatlerinde meydana geldi. 10 katlı apartmanın dokuzuncu katındaki dairede annesi ve babasıyla yaşayan jeofizik mühendisi Ercan Özer, iddiaya göre uzun süreden beri işsiz olduğu için bunalıma girdi. Özer, bunalımın etkisiyle, kaldığı odanın penceresinden kendisini boşluğa bıraktı. Olayı fark edenlerin haber vermesi üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaptıkları müdahalede Ercan Özer'in öldüğünü belirledi. Bu sırada gelen Özer'in annesi gözyaşı döktü.

Özer'in uzun süreden bu yana işsiz olduğu için bunalıma girdiğini öne süren komşuları, genç mühendisin kendisini eve kapattığını, hiç dışarı çıkmadığını söyledi. İncelemelerin ardından Ercan Özer'in cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.