İş cinayeti: Belediyenin taşeron işçisi borçları yüzünden yaşamına son verdi

Adana'ın Yüreğir Belediyesinde sekiz yıldır taşeron işçi olarak çalışan 39 yaşındaki Serdar Koç, borçları nedeniyle belediyenin arşiv odasında yaşamına son verdi.

Adana'da merkez Yüreğir ilçe belediyesinde taşeron işçi olan 39 yaşındaki Serdar Koç, belediye hizmet binasının arşiv odasının tavanına bağladığı iple intihar etti.

Yüreğir Belediyesinde sekiz yıldan bu yana taşeron işçi olarak çalışan, evli ve iki çocuk babası Serdar Koç, geçen salı günü saat 12.30 sıralarında "Eve gidiyorum" diyerek mesai arkadaşlarından ayrıldı. Akıbetinden bir daha haber alınamayan Koç'un yakınları, polise kayıp başvurusu yaptı. Mesai arkadaşları da işe gelmeyen Serdar Koç'a telefonla ulaşmaya çalıştı. Ancak başarılı olamadı. Bu sabah belediye hizmet binasının bodrum katındaki arşiv odasına girmeye çalışan görevliler, kilitli kapıyı açamayınca çilingir çağırdı. Çilingir yardımıyla içeri giren belediye görevlileri, içeriden kapıyı kilitledikten sonra iple kendisini tavana asan Serdar Koç'un cesedi ile karşılaştı.

Koç'un cesedi, sağlık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Çevresinde sakin kişiliğiyle bilinen Serdar Koç'un, borçları nedeniyle intihar ettiği öne sürüldü.