Boyner: Gün bugündür!

Cem Boyner, "sokaktaki insanın alışveriş yapmak için can attığını" savundu ve Boyner Grubu'nun müşterileri motive etmeye devam edeceğini söyledi.

soL (HABER MERKEZİ) Türkiye'nin en büyük perakendecilerinden olan Cem Boyner, krize rağmen sokaktaki insanın "alışveriş için can atıyor" olduğunu söyledi.

Krizle birlikte alışveriş şartlarının çok cazip hale geldiğini iddia eden Boyner, "müşteriyi iyi okumak lazım. Kiminin ilave ödeme vadesine, kiminin sadece 'buyrun bekliyoruz' mesajına ihtiyacı var" sözleriyle müşterilerin "motive edilmesi gerektiğini" dile getirdi. Boyner Grubu'nun bol reklamlı kampanyalarını sürdüreceğini belirten Boyner, "zaman susma zamanı değil. Böyle zamanlarda müşteri ile iletişimi kaybetmemek, hatta arttırmak lazım" dedi.

"Obama fırtınası"
Bunların yanı sıra "Krizden gına geldi" diyen Boyner, Obama'nın ABD Başkanı olmasının "küresel anlamda bir heyecan fırtınası" yaratacağını söyledi ve "o moral sürerken Türkiye'nin de IMF ile anlaşması gerektiğini" savundu. Hükümetin "krizi kötü yönetmek şöyle dursun hiç yönetmiyor" olduğunu söyleyen Boyner, "hükümetin tek kaygısı yerel seçimler" şeklinde eleştiride bulundu.