"Uzaylıların gözü Obama'da" vizyona girdi!

20 Ocak günü yemin ederek ABD Başkanı olan Obama'yı, Washington Meydanı'nda toplanan iki milyon kişinin yanı sıra uzaylıların da izlediği iddialarıyla başlayan tartışma, Türk basınında da yer aldı.

soL (HABER MERKEZİ) Basın, dünya halklarının Obama masalıyla uyutulması kampanyasında sınır tanımadığını gösterdi. CNN kaynak gösterilerek yapılan haberlerde, 20 Ocak günü Obama yemin ederken, Washington göklerinde uçuşa kapalı bölgede "fark edilen" cisim üzerinden, uzaylıların da Obama'nın yeminini izlediği tartışmaları başlatıldı.

Görüntünün CNN kameramanı tarafından kaydedildiği, ancak montaj sırasında "tanımlanamayan" nesnenin dikkat çektiği ifade edilen haberler, Türk basınında da yer aldı.

Görünen o ki Obama severlere milyonlarca ABD'li, milyarlarca dünyalı yetmemiş, uzaya açılmaya karar vermişler. Mağlum, ABD'nin imajının parlatılması Obama'ya, Obama'nınki ise uzaylılara bağlı...Gözler uzaydan yere iner de Obama'nın ekibine, açıklamalarına ve hayata geçirdiği politikalara dönerse rüya kısa sürecek.