Suriyeli muhalifler Lübnan sınırında 8 işçiyi öldürdü

Suriye devlet televizyonu Lübnan'dan Suriye'ye dönen işçileri taşıyan bir otobüsün, muhalifler tarafından sınırda durdurularak tarandığını duyurdu. Saldırıda 8 kişi hayatını kaybetti.

Lübnan'dan Suriye'ye dönen işçileri taşıyan otobüsün silahlı militanlar tarafından sınıra yakın bir bölgede durdurularak tarandığı kaydedildi.
Suriye devlet televizyonunun haberine göre bugün sabah saatlerinde Lübnan'dan dönen işçileri taşıyan otobüse silahlı saldırıda bulunan muhalifler sekiz yolcuyu öldürdü, sekizini de yaraladı.

Suriye Arap Haber Ajansı'na konuşan, saldırıda yaralanan bir işçi "saat 02.00 sularında, Arida sınır kapısını geçtikten birkaç dakika sonra iki araba otobüsümüzü durdurdu ve bizi bir çiftliğe doğru götürdü. Teröristler ellerimizi ve gözlerimizi bağladılar. 'Halep'teki devrimcileri' desteklemedeğimiz için bizi dövüp, hakaret ettiler" dedi. Bir diğer yaralı yolcu da silahlı militanların yolcuların paralarını ve kimlik kartlarını aldığını, ardından herkesi otobüse bindirip ateş açtıklarını söyledi.

(soL-Dış Haberler)