Halep’te muhaliflerden korkunç katliam!

Halep’in El Bab kasabasını ele geçirdiğini ilan eden muhalifler, iktidarı ele geçirdikleri takdirde neler olabileceğini örnekleyen bir katliam gerçekleştirdi. Öldürülen polis memurlarının cesetleri postane binasının tepesinden aşağıya atıldı!

Batı ve işbirlikçilerinin desteği ve yönlendirmesiyle hareket eden Suriyeli muhalif gruplar, Halep’e yönelik yoğun saldırılarına devam ederken, kentte gerçekleştirdikleri katliamların da örnekleri açığa çıkmaya başladı.

Muhalif gruplar temmuzun son günlerinde Halep’in El Bab kasabasını ele geçirdiklerini iddia etmişlerdi. El Cezire, ordunun kasabadan çekildiğini ve muhaliflerin orduya ait bir tankı ele geçirdiğini duyurmuştu.

Katliam yaptılar!
Ancak muhaliflerin sadece orduya ait tankı ele geçirmedikleri YouTube’a konulan bir video ile anlaşılmış oldu. Bu korkunç katliam görüntülerinde muhaliflerin, öldürülen polis memurlarının cesetlerini postane binasının tepesinden aşağıya attıkları görülüyor.

DİKKAT: Video aşırı derecede rahatsız edici görüntüler içermektedir. Vahşetin boyutlarını ortaya koyduğu için videoyu kısaltarak, ancak sansürsüz olarak yayınlıyoruz.

(soL-Dış Haberler)