VİDEO | Afgan 'Bruce Lee' Alizade: Ölümden korkmuyorum

“Benim adım Abbas Alizade. Fakat sokaklarda 'Afgan Bruce Lee' olarak tanınıyorum. Ne zaman biri bana 'Bruce Lee' diye seslense, çok hoşuma gidiyor”

soL HD

24 yaşındaki Afgan Abbas Alizade, geçtiğimiz ay Kabil’de çekilen görüntülerinde, Hollywood’un dövüş sanatlarındaki yeni yıldızı olmak için sıkı bir eğitimden geçtiği fark ediliyor.

Abbas’ın tutkusu ise, yıllardır izlediği kung-fu ustalarının yanında yer alabilmek.

Abbas, büyük kung-fu idollerinden bahsederken, ““Benim adım Abbas Alizade. Fakat sokaklarda 'Afgan Bruce Lee' olarak tanınıyorum. Ne zaman biri bana 'Bruce Lee' diye seslense, çok hoşuma gidiyor” diyor.

İdman yaparken karşılaştığı komik kazalardan bahsederken ise, "Nunçakuyla gerçekten çok komik olan bir sürü kaza yaşadım. " diyor ve ekliyor “Bir keresinde kafama o kadar sert vurdum ki, beş dakika kadar bilincimi kaybetmişim.”

Birçokları tarafından “Afganistan’ın Ejderhası” olarak adlandırılan Abbas, “Afganistan, ünlü biri için güvenli bir yer değil. Fakat ölümden korkmuyorum.” ifadelerini kullanıyor.

Abbas’ın fiziksel özellikleri, çevikliği ve performans yeteneği, onu şimdiden yaşadığı yerde ünlü ve insanların onunla fotoğraf çektirmek istedikleri biri haline getirdi.