Putin meydan okudu: Rusya tüm zorlukları aşabilecek kuvvette

Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkenin bugün bir kez daha tüm zorluklara dayanabileceğini ve en zor sorunları çözebileceğini kanıtladığını söyledi.

Dış Haberler

Emek kahramanları için düzenlenen ödül töreninde konuşan Putin, törenin "Rusya bugün, tüm zorluklara dayanabildiğini, en zor sorunları çözebildiğini bir kez daha kanıtladı. Her zaman olduğu gibi ülkenin ilerleyişi, üzerine sorumluk alanlar, tüm ülkenin refahının kişisel çabalara bağlı olduğunu anlayanlar tarafından sağlanıyor" dedi.

Rusya'nın otoritesinin ve rekabet yeteneğinin buna bağlı olduğunu belirten Putin, "İnsan nerede doğarsa doğsun, nerede çalışırsa çalışsın olağanüstü sonuçlar elde edebilir. Önemli olan gayretli bir şekilde çalışmak, işini sevmek ve yüksek hedefler koyarak onlara ulaşmaya çalışmaktır" yorumunda bulundu.

Putin konuşmasında ödül töreninin İkinci Dünya Savaşı Zaferi'nin 70. yıldönümü arifesinde düzenlendiğine dikkat çekerek milyonlarca emekçinin bu zafer için elinden geleni yaptığını ve savaş sonrası ülkenin özverili çalışma sayesinde yeniden inşa edildiğini hatırlattı