Okuyanları gülümsetecek haber

ABD'nin Colorado eyaletinde markete girdikten sonra rafları gezen geyiğin aç olduğunu düşünerek, geyiğe çikolata veren market sahibi, daha sonra şaşkınlığını gizleyemeyeceği bir olayla karşılaştı.

ABD'nin Colorado eyaletinde bulunan bir markette sıradışı bir olay yaşandı. Sabah saatlerinde markete giren anne geyik, market sahibini şaşırttı.

Markete giren geyik, önce cips ve içecek raflarını gezdi. Hayvanın aç olabileceğini tahmin eden market sahibi, geyiğe çikolata verdikten sonra hayvanı marketten dışarı çıkardı.

Şaşkınlığını gizleyemeyen market sahibi Jones "Sabah saatlerinde marketi açtım ve kısa süre sonra dükkanda anne geyiğin gezindiğini fark ettim. Önce şoke oldum. Aç olabileceğini tahmin ettim ve çikolata uzattım. Çikolatayı keyifle yiyen geyiği daha sonra dışarı çıkardım fakat aradan kısa süre sonra kapıda anne geyiği ve diğer aile fertlerini fark ettim" dedi.

Market sahibi Jones, "Önce anne geyik markete girdi. Diğer aile fertleri kapıda bekleyip benden müsade bekler gibi gözümün içine baktı. Ben olumsuz sinyali verince dükkana girmediler. Çok komik ve bir o kadar da güzel bir duyguydu bu benim için" sözleriyle anlattı.ABD'de yaşanan bu sıradışı olay, sosyal medya platformlarında kısa sürede binlerce kez paylaşıldı.