Midesinden tam 40 bıçak çıktı

Hindistan'ın kuzeyindeki Amritsar kentinde doktorlar bir adamın midesinden tam 40 bıçak çıkardı.

Hindistan’ın Amritsar kentinde doktorlar bir adamın midesinden 40 tane bıçak çıkardı. BBC Türkçe'nin haberine göre, 42 yaşındaki adamın bıçakları üç aylık bir süre içinde yuttuğu belirtildi. Doktor Jatinder Malholtra BBC'ye yaptığı açıklamada, adamın midesinde şiddetli ağrı şikayetiyle geçen hafta hastaneye geldiğini, doktorlara bıçak yuttuğunu söylemediğini belirterek "Çeşitli testlerin ardından adamın kelimenin tam anlamıyla bıçakları yediğini gördük" dedi.

Tomografide adamın midesinde 40 bıçak görüldü. Bıçakları mideden çıkartmak için beş doktor beş saat süren bir ameliyat yaptığı kaydedildi. Malholtra "Zorlu bir ameliyattı ve başarılı geçmesi için önceden plan yapmalıydık" dedi.

Şu anda doktorlar adamın neden bıçak yuttuğunu bilmezken Dr. Malholtra "Nedenini tam olarak bilmiyoruz ama bir tür psikolojik rahatsızlığı var. Ailesi bile bıçak yutma alışkanlığını bilmiyordu. Psikolojik destek alıyor. Bir daha bıçaklara dokunmamaya söz verdi ama ailesinin de gözetim altında tutması gerekiyor" dedi.