Lindsay Lohan göçmen çocuğu kaçırmaya kalktı, yumruk yedi

ABD'li oyuncu Lindsay Lohan sokakta gördüğü ve Suriyeli mülteci olduğunu söylediği bir aileye yardım teklif etti. Yardım teklifini reddeden aileyi takibe başlayan Lohan çocuklardan birini almaya çalışınca çocukların annesi olduğu sanılan kadın Lohan'ın suratına yumruk attı.

Haber Merkezi

ABD'li oyuncu Lindsay Lohan sokakta gördüğü ve Suriyeli sığınmacı olduğunu söylediği bir ailenin çocuğunu almaya kalkışınca çocuğun annesi olduğu sanılan kadından yumruk yedi.

Independent gazetesi olayın Lohan'ın daha önce Instagram paylaşımları yaptığı Rusya'nın başkenti Moskova'daki bir sokakta yaşandığını yazdı. Sputnik International ise hava durumu ve araç plakalarının uyuşmaması nedeniyle olayın Rusya dışında bir yerde gerçekleşmiş olabileceğini belirtti.

Sputnik'in aktardığına göre, Lohan'ın canlı olarak paylaştığı ancak daha sonra sildiği görüntüler, akşam karanlığında sokakta battaniyeyle yatan ve iki çocuğu olan bir aileyi ABD'li oyuncunun görüntülemesiyle başlıyor.

Lohan takipçilerine "Herkese merhaba. Size yeni tanıştığım bir aileyi göstermek istiyorum. Haklarında endişelendiğim Suriyeli mülteci bir aile. Gerçekten yardıma ihtiyaçları var" diyor.

Suriyeli mülteci olduğu iddia ettiği ailenin çocuklarını yanına almak isteyen Lohan'ın aileye "Benimle gelmek ister misiniz? Benimle gelin. Sizlere yardım etmek istiyorum" dediği ardından da çocuklardan birine dönüp "Bu gece bir otelde kalmak ister misin? Film izlemek ister misin? Televizyonda ya da bilgisayarda film izlemek harika olabilir. Yarın seni geri getirim" dediği duyuluyor.

Lohan aileye "Oğullarınızın böyle yerde yatmasına izin vermemelisiniz. Çalışkan bir kadın olmalı ve onlar için elinden geleni yapmalısın. O zaman daha iyi bir yaşamları olabilir. Eğer birisi size bir ev ve yatak sunarsa, ki şu anda bu kişi benim, onlara buna sağlamalısınız" dedi ancak aile teklifini kabul etmedi.

Oturdukları yerden kalkıp yürümeye başlayan aileyi bu kez "insan kaçakçılığı" ile suçlayan ve İngilizcesi arasına İbranice, Rusça  ve Arapça kelimeler serpiştiren Lohan, bu kez aileye "Sizi almadan ayrılmayacağım. Kim olduğunuzu biliyorum. Bana bulaşmayın. Siz bu yaptığınızla Arap kültürünü mahvediyorsunuz. Çocukları alıyorsunuz. Onlar gitmek istiyor. Dünya bu yaptıklarınızı görüyor. Pakistan'a bulaşmayın" diye seslendi.

Lohan'ın takip sırasında kadının yanındaki çocuklardan birinin elini tutması üzerine kadın Lohan'ın suratına yumruk attı.

​Suratına aldığı darbenin ardından takibi bırakan ve ağladığı gözüken Lohan ise takipçilerine "şoke olduğunu ve korktuğunu, sadece çocukları kurtarmak istediğini" söyledi.

ÇOK SAYIDA SOSYAL MEDYA KULLANCISI LOHAN'I 'ÇOCUK KAÇIRMAYA ÇALIŞMAKLA' SUÇLADI

Olayın sosyal medyada duyulması sonrası çok sayıda kullanıcı Lohan'ı çocuk kaçırmaya çalışmakla suçlayarak tepki gösterdi.

'Roxann' adlı kullanıcı "Şimdi Lindsay Lohan sadece bir aktivist, aktris ve sanatçı değil aynı zamanda amatör bir insan kaçırıcısı da oldu. Bu aptalllığı 2019'a taşımayalım, lütfen" yorumunu yaptı.

​Diğer kullanıcılar da yaptıkları esprili benzetmelerle Lohan'ın çocukları, ailesi olduğu sanılan kişilerin rızası olmadan alıkoymaya çalışmasına tepki gösterdi.