Carrie Fisher tacizci Oscarlı yapımcıya 'inek dili' yollamış: Bir sonraki kutuda seninki olur...

Geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren ABD'li aktris Carrie Fisher, arkadaşını taciz eden Oscarlı yapımcıyı içinde 'inek dili' olan bir kutu göndererek püskürtmüş.

Dış Haberler

Geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren ABD'li aktris Carrie Fisher, yalnız ikonik oyunculuk deneyimiyle değil, boyun eğmeyen tutumuyla da hatırlanıyor.

Hollywood'un büyük patronlarından Harvey Weinstein'ın cinsel saldırı skandalı sonrasında, Fisher'ın arkadaşı Heather Ross tarafından paylaşılan yeni bir hikaye de bunun bir başka örneği.

Ross, Arizona'da bir radyo programında kendisini taciz eden, "Oscar kazanan bir yapımcı" (Weinstein değil) hakkında bir hikaye anlattı. Kendisini zorla arabasına bindiren ve taciz eden yapımcıyı, sektörün normali olduğunu düşünerek Fisher'a anlatan Ross, birkaç hafta sonra Fisher'dan bu mesajı almış:

"Sony stüdyolarına uğradım. Muhtemelen orada olacağını biliyordum, bu yüzden onun ofisine gittim ve beyaz kurdele ile sarılmış bir Tiffany kutusu teslim ettim. (İçindeki) Jerry's Famous Deli'den (ABD'de bir restoran) bir  inek diliydi ve notta şöyle yazıyordu: "Bir daha sevgili Heather ya da başka bir kadına dokunursan, bir sonraki teslimat çok daha küçük bir kutuda seninki olur."

Ross, Fisher'ın mesajının sorunu kökünden çözdüğünü aktardı.