Bir ilkokul, Wonder Woman'lı beslenme çantasını yasakladı

Süper kahraman Wonder Woman, bir okul tarafından şiddet içerikli bulundu ve beslenme çantasının üzerindeki resmi nedeniyle çantanın okula getirilmemesi istendi.

Kurşun kovucu bilekliği ve kırılmaz altın kementiyle 70 yılı aşkın süredir bir süper kahraman çizgi karakteri olan Wonder Woman, bir okulda yasaklandı.

Sosyal paylaşım sitesi Imgur'da kızının okulunun yolladığı mektubu paylaşan bir veli, yaşadığı şaşkınlığı gizlemedi. Mektupta, kız çocuğunun ebeveynine hitap edilerek; "Sevgili Sarah ve Daniel, Laura'nın beslenme çantasında süper kahraman Wonder Woman'ın resmini fark ettik, okul kıyafetleri kurallarımız nedeniyle, bunu okula getirmemesini talep ediyoruz" dendi.

Mektubun ilerleyen kısımlarında, okul kıyafet kurallarının çocukların şiddet içeren imajlar taşıyan şeyler giyemeyeceğini, buna çanta ve ayakkabının da dahil olduğu söylendi.

Okulun rahatsız olduğu beslenme çantası şöyle;

BATMAN DE YASAKLANACAK MI?

Sosyal medyada 400 binden fazla kez görüntülenen mektubun, İngiltere'nin hangi okulu tarafından yazıldığı bilinmiyor.

Hikayeye göre Batman'le arasında duygusal bir ilişki bulunan Wonder Woman'ın ardından, okul yönetiminin Batman'i de yasaklayıp yasaklanmayacağı bilinmiyor.