Bacağını çöpe atan hastaneyi mahkemeye verecek

ABD'nin Florida eyaletinde bir kişi, bir ay önce kesilen bacağının çöpte bulunması üzerine hastaneyi mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Dış Haberler

Miami polisi bir süre önce çöpte bir insan bacağı bulunduğu ihbarını aldı. Bacağın üzerinde bir de isim yazılı etiket bulunuyor. Polis, etikette yazan John Timiriasieff’e ulaşmaya çalışınca hayrete düştü. Çünkü çöpte bulunan bacağın sahibi sağdı.

Timiriasieff, bacağının bir ay kadar önce Doctors Hastanesi’nde kesildiğini ancak neden çöpe atılmış olduğu hakkında bir bilgisi olmadığını söyledi. Miami Herald’ın ulaştığı Timiriasieff, hastaneye manevi tazminat davası açmaya hazırlandığını söyledi. Hastanenin davranışının korkunç olduğunu ve insanlık onurunu ayaklar altına aldığını söyleyen Timiriasieff, “böyle bir davranış, medeni bir toplumda nasıl kabul edilebilir” diye konuştu.

Doctors Hastanesi ise konuyla ilgili bir açıklama yaparak, hastane yönetiminin olayı incelediğini söyledi. Açıklamada, “Hastanede bir daha buna benzer durumların yaşanmaması için uyulması gereken prosedürler güçlendirilecek” denildi.