Ziraat Bankası sınavında torpil iddiası!

Ziraat Bankası sınavında şaibe olduğunu belirten adaylar sosyal medyada biraraya gelerek yaşanan duruma tepki gösteriyor. Adayların bir kısmı beklediklerinin çok altında puanlar aldığını belirtirken, büyük kısmı da boş bırakılan sorularda şaibe olduğunu dile getiriyor.

Ziraat Bankası’nın yaptığı sınavın ardından sınavda torpil olduğunu iddia eden adaylar Facebook üzerinden biraraya gelerek “Ziraat Sinavina Itiraz Edenler” başlıklı bir grup kurdu.

Şu anda bin 500’e yaklaşan sayfa takipçileri sınavda torpil ve haksızlık olduğunu ileri sürerken sayfada yer alan kimi mesajlar şöyle:

“Umutcan Karatay- boş soru bırakmadım ama 4 tane boşum var 1400 kişiye aynı muamele yapıldı herkesin hakkı yendi
Meltem Baskın- benim bos bırakmadıgım genel yetenekte bana bos 11 tane sayı vermisler.yaptıkları düpedüz dolandırıcılık.allaha havale ettim ben !
Zeynep Asena Çetin- 12boşum vardı 27 yapmışlar.Allah cezalarını versin,pes yaa
Aydın Gülden- 8 bosum vardı ama 18 bosum yoktu
Nuray Arbak- bende varım 3 bos yazıyor hıc bosum yoktu
Ayşe Polat- Hiç boş bırakmadığım halde 6 boş gözüküyor. Yazıklar olsun!
Elif Saracoglu- uyuyamıyorum hala uyuyamadım bize bu zulmü yaşatanlar nasıl uyuyor bilmiyorum ama hakkım haram olsun umutlarımızı ellimizden almak istediler iki cihand ayüzleri gülmesin inşallah :((((”
Mehmetcan Deneme- Arkadaş şaka gibi ya acaba yanlışmı baktım diye tekrar gırdım baktım 47 almışım olamaz böyle bişey ya sorular o kadar basıttıkı genel kültürden 26 yanlış yapmısım onların deyısıne göre gülüyorum sadece ya allah bildigi gibi yapsın Emeklerımız burunlrından gelsın yedigi ekmek haram zıkkım olsun

(soL - Haber Merkezi)