Yandaş akademi camiasından Dr.Altındiş'e, 'utandıran' tepkiler

Harvard Üniversitesi'nde, Cumhurbaşkanı Gül'e yönelttiği sorularla gündeme gelen Dr.Emrah Altındiş'e, yandaş akademi camiasından utandıran tepkiler geliyor.

Harvard Üniversitesi'nde katıldığı panelde, Abdullah Gül'e Gezi eylemlerinde yaşamını yitirenleri anımsatarak "Böyle bir devletin başında olmaktan utanmıyor musunuz" diye soran Dr. Emrah Altındiş'e, hükümet yanlısı akademik kadrolardan utandıran tepkiler geliyor.

Twitter'da küfür ve hakaret içeren ifadelerle Altındiş'i hedef alan ve akademi mensubu bu isimler, düzeysizlikte sınır tanımıyorlar.

Bu örneklerden biri, Konya'da bulunan Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mensubu Doç.Dr. Uğur Atan. Atan'ın, Twitter'da Altındiş için tehdit ve küfür içeren ifadeler kullandığı mesaji şöyle

Altındiş'i hedef alan bir diğer isim ise, Ankara'da yeni kurulan ANKA Teknoloji Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Mehmet Hakan Sağlam. Sağlam da, Twitter'da paylaştığı mesajında Altındiş hakkında küfür ve hakaret dolu ifadeler kullanıyor. İşte Sağlam'ın utandıran mesajı