Trabzonlu avukattan Başbakan Recep 'Tahir'e çağrı: Kadınlar tayt ve don giymesin

'Açık ve dar' kadın kıyafetlerine savaş açan, Trabzonlu Avukat Ali Kemal Yılmaz Bayraktar bürosunun camına 'TAYT-DON giyen kadınlar giremez. Günahtır.' yazısı astı.

'Açık ve dar' kadın kıyafetlerine savaş açan ve bu nedenle birçok meslektaşıyla mahkemelik olan Avukat Ali Kemal Yılmaz Bayraktar, Trabzon'daki avukatlık bürosunun camına, 'Eteksiz, bacakları ve kalçaları sıkıştıran, 'TAYT-DON' giyen kadınlar giremez. Günahtır, haya ve edebe aykırıdır' ifadelerinin yer aldığı bir uyarı yazısı astı.

DHA'dan Osman Şişko'nun haberine göre, 'Haya ve Edebe Aykırı Müstehcen Kadın Kıyafetlerinin Men'i Cemiyeti'nin kurucusu olan Bayraktar, müstehcen kadın kıyafetlerinin insanları cezbedici hale sokmasından rahatsız olduğunu belirtti.

Bayraktar, yazılı açıklamasında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Recep Tahir' olarak söz ederek şu ifadeleri kullandı:

"Türk kadınının taytı don yerine giyip altındaki bütün kalça şişkinlikleri ve baldır hatları, bölüm ve kırışıklıkları teşhir hastalığının, haya edep ve ahlakla bir alakası var mıdır? Mukadddes Türk analarımız böyle miydi? Onlara tecavüz değil mi? Türk erkeklerine tecavüz, taciz değil mi? Bu görüntülere erkekler dayanabilir mi? Suça tahrik ve teşvik edilmiyorlar mı? Bu belalı görüntüden kim kurtaracak milleti? Başbakanımız Recep Tahir ne güne duruyor? Belalardan kurtarıcı Başbakan değil midir?"