Ana içeriğe atla
  • soltv-logosoltv-light-logo
  • soltv-logosoltv-dark-logo
  • soltv-logosoltv-dark-logo
  • gelenek-logo

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

THY uçağı yanlış limana indi

Türk Hava Yolları’na bağlı İstanbul-Tiflis seferini yapmakta olan uçak, Tiflis’te Tiflis Havalimanı yerine başkentten 16 km uzaklıktaki askeri üssün havalimanına indi.

Yayın Tarihi: 08.04.2009 , 21:58 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

soL (HABER MERKEZİ) Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Tiflis seferini yapan uçağı, Tiflis Novo Alekseyevka Uluslararası Havalimanı yerine kentten 16 kilometre uzaklıktaki askeri üssün havalimanına indi.

Uçaktaki yolcuların tahliye edildiği ve askeri üste bekletildikleri belirtildi. Gürcistan sivil havacılık otoritesi, konuyla ilgili olarak soruşturma başlattı. THY, İstanbul'dan yeni bir uçağı askeri üsse göndererek buradaki yolcuları Novo Alekseyevka Uluslararası Havalimanı'na taşıyacak.

Tiflis ovo Alekseyevka Uluslararası Havalimanı, İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanları'nı da işleten TAV Holding tarafından işletiliyor.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.