Sayfa yolu
THY uçağı yanlış limana indi
Yayın Tarihi: 08.04.2009 , 21:58 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54
soL (HABER MERKEZİ) Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Tiflis seferini yapan uçağı, Tiflis Novo Alekseyevka Uluslararası Havalimanı yerine kentten 16 kilometre uzaklıktaki askeri üssün havalimanına indi.
Uçaktaki yolcuların tahliye edildiği ve askeri üste bekletildikleri belirtildi. Gürcistan sivil havacılık otoritesi, konuyla ilgili olarak soruşturma başlattı. THY, İstanbul'dan yeni bir uçağı askeri üsse göndererek buradaki yolcuları Novo Alekseyevka Uluslararası Havalimanı'na taşıyacak.
Tiflis ovo Alekseyevka Uluslararası Havalimanı, İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanları'nı da işleten TAV Holding tarafından işletiliyor.
soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.