Son buluşmada övgüler yağdı

İstanbulluların son yıllarda en çok tepki gösterdiği isimlerin başında gelen Cerrah ve Güler son kez buluşurken, buluşmada yine karşılıklı jestler vardı.

soL (HABER MERKEZİ) İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden Osmaniye Valiliği'ne atanan Celalettin Cerrah İstanbul Valisi Muammer Güler'e veda ziyaretinde bulundu.

Vali Güler'i makamında ziyaret eden Cerrah burada yaptığı açıklamada, cezaevlerinin dolmasının nedenini kendisinin yaptığı başarılı operasyonlar olduğunu iddia etti. Bu operasyonlarla çok sayıda suçluyu yakaladığını söyleyen Cerrah, "uyuşturucu şebekelerine vurduğu darbelerden dolayı mutlu olduğunu" ifade etti. Cerrah yeni görevinin kendisini onurlandırdığını söylerken, ""Daha şerefli ve onurlu bir göreve atandım. Daha üst bir görevle ödüllendirildiğim için görevi bana layık görenlere şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

İstanbul Valisi Güler de, Cerrah'ın emniyet müdürlüğü sürecinde Türkiye'nin, uyuşturucu şebekelerinin transit bölgesi olmaktan kurtulduğunu iddia ederken Cerrah'a teşekkür etti.