Serhan Şeşen yaşam savaşında

Grup Gündoğarken'in solisti Burhan Şeşen'in 26 yaşındaki müzisyen oğlu Serhan Şeşen yüksek ateş ve boğaz ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede yanlış teşhis sonucu komaya girdi. Beyin ölümü gerçekleşen Şeşen, Alman Hastanesi'ne nakledildi.

soL (HABER MERKEZİ) Serhan Şeşen, Çarşamba günü sabahı yüksek ateş ve boğaz ağrısı şikayetiyle götürüldüğü hastanede grip teşhisi konulup grip iğnesi yapıldıktan sonra geri gönderildi. Bir gün sonra tekrar fenalaşan Serhan Şeşen'den, bu kez omurilik sıvısı alınarak menenjit teşhisi konuldu. Şeşen bir süre menenjit tedavisi gördü fakat durumu ağırlaşınca çekildiği tomografi sonucu problemin beyninde olduğu anlaşıldı.

Beyninde apse bulunan Şeşen hemen ameliyata alındı, fakat geç teşhis nedeniyle ameliyattan sonuç alınamadı. Doktorlar Şeşen'in durumunun kritik olduğu bilgisini verirken bir sağlık skandalı daha ortaya çıkmış oldu.

Beyin ölümü gerçekleşen Serhan Şeşen Alman Hastanesi'ne nakledildi.

Hastane yönetimi: İstiyorlarsa bilirkişi heyeti getirsinler
Özel Sema Hastanesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada 10 gün faklı tedavi yöntemleri uygulandığı kabul edilmesine rağmen Başhekim, Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr İlyas Akdemir tarafından "Suçumuz ihmalimiz yok. İstiyorlarsa bilirkişi heyeti getirebilir ve bizi test edebilirler" denildi. Akdemir, Serhan Şeşen'in durumunun kritik olduğunu belirterek "Düzelse bile tekrarlar" dedi.

Burhan Şeşen, bir süredir yaşadığı olaylara tepki göstererek "Ben apar topar geldim, çocuk kendinde değildi. Elini tuttum ilk geldiğimde sıktı. Tepki veriyordu, bilinç yerinde değildi ama, en azından daha iyiydi. 2-3 gündür çocuk kayboldu. İlk geldiğimde daha sağlıklıydı. Şu anda yaşama şansı yüzde 5 diyorlar. Yüzde yüz bir ihmal söz konusu. Hesabını bir şekilde soracağız. Oğlum şu anda koma halinde yatıyor. Çocuğumun hayatını kararttılar" dedi.

İlgili haber:

İnsan hayatına sıfır değer!
http://haber.sol.org.tr/mansetler/anamanset/serhan_sesen_yasam_mucadelesi_veriyor.html