Şemdinli'de çatışma: Bölgeden bilgi alınamıyor

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bugün akşam saatlerinde başlayan çatışmalar hakkında net bir bilgi edinilemiyor. Resmi kanallardan herhangi bir açıklama yapılmadı. Fakat ilçede ağır silahlarla ve roketlerle devam eden bir çatışmanın sürdüğü söyleniyor.

Güncelleme 24:00
Yaklaşık bir saattir bölgede silah seslerinin kesildiği ileri sürülüyor. İddialara göre, savaş uçakları ilçenin üzerinde uçmaya devam ediyor, kırsal alanlar bombalanıyor. Ancak Şemdinli merkezindeki çatışmaların sona erdiği bildiriliyor.

Ölü ya da yaralı sayısı hakkında kesin bir bilgiye ulaşmak henüz mümkün olmadı.


Güncelleme 23:05
ANF'nin verdiği bilgiye göre, İlçe merkezinde başlayan çatışmalar devam ederken, Şemdinli Dağ Komando Taburu içinde bulunan Asayiş binası ve Alay Komutanlığı içindeki kimi konutlar alev aldı.

Kılıç Mahallesi, Şemdinli Dağ Komando Taburu ve Şemdinli 34. Hudut Tugay Komutanlığı çevresinde de çatışmaların devam ettiği iddia ediliyor.


Şemdinli'de bu akşam saatlerinde başlayan çatışmalar hakkında net bir bilgi edinilemiyor. Şu ana kadar resmi kanallardan herhangi bir açıklama gelmedi. Ana akım medyada ise ölü sayısı dışında bir bilgiye ulaşmak mümkün değil.

Ancak sosyal medya üzerinden haber paylaşımında bulunanlardan edinilen izlenime göre, Şemdinli'de çok şiddetli bir çatışma devam etmekte. Ağır silahların ve roketlerin kullanıldığı çatışmalar boyunca, Şemdinli'nin karanlık altında kaldığı ileri sürülüyor.

Şu anda çatışmaların devam edip etmediğine dair sağlıklı bir bilgiye ulaşamıyoruz.

Gelişmeleri aktaracağız.