Saadet Partililer meyhane geziyor

Saadet Partisi Keşan İlçe Teşkilatı, Keşan Belediye Başkan Adayı Ayhan Özkan ile birlikte, İl Genel ve Belediye Meclisleri adaylarına destek için meyhane meyhane dolaşmaya başladı.

soL (HABER MERKEZİ) CHP'nin çarşaf açılımından sonra Saadet Partililer de meyhane açılımı gerçekleştirdi. Saadet Partisi (SP) Keşan Belediye Başkan Adayı Ayhan Özkan, İl Genel Meclisi adayları ve Keşan Belediye Meclisi adayları, ilçedeki meyhaneleri dolaşarak oy istediler. Meyhanedeki vatandaşlarla sohbet eden adaylar, seçilmeleri durumunda ilçede yapacakları faaliyetler hakkında bilgi verdiler.

Keşan Belediye Meclisi 1. Sıra Adayı Mustafa Kabakçılı, "Meyhanelerdeki insanları ziyaret ederek, bugüne kadar Saadet Partisi için oluşturulmuş önyargıları kırmaya çalışıyoruz. Saadet Partisi'nin kesinlikle insanların özgürlüklerini kısıtlama gibi bir planı, projesi yoktur. Özel hayat kişileri bağlar. Partimiz hukuk çerçevesinde hizmet edecek bir siyasi partidir" dedi.

"Kucağımız boş kalmayacak"
Belediyenin kasasının, milletin kasası olduğunu ifade eden Mustafa Kabakçılı, "Kişiler kendi kasalarından istedikleri kadar içip eğlenebilirler. Hatta başkalarına da ısmarlarlar, ama belediye kasasından kimse zevk sefa düzenleyemez. Biz, kişilerin kesesine değil, Keşan Belediyesi'nin kasasına sahip çıkacağız. Biz Keşan'ı yaşanabilir bir şehir yapmanın uğraşını veriyoruz. Keşan'ı çağdışı görüntüsünden kurtarmalıyız. SP'nin halka açtığı kucakların boş kalmayacağına inanıyorum" dedi.

SP Keşan Belediye Başkan Adayı Ayhan Özkan da, "Ziyaretlerimiz kapsamına meyhaneleri de alarak, oralardaki insanları da unutmadığımızı göstermek istiyoruz. Ziyaretlerdeki amacımız her kesimden insana ulaşarak, belediye seçimlerini kazandığımızda yapacaklarımızı anlatmak. Ayrım yapmadan herkesin oyuna talibiz. Bize 'bugüne kadar niye meyhaneleri ziyaret etmediniz ve kendinizi tanıtmadınız' diye gelen sitemler var. Yaptığımız çalışmaların Keşan'da SP'ye kazancının büyük olacağını düşünüyorum. Halkın bize karşı olan teveccühü her geçen gün artıyor. Saadet ve Milli Görüş hakkında anlatılanların yersiz ve yanlış olduğunu Keşan halkı yavaş yavaş görüyor" dedi.