RedHack açlık grevine destek için hackledi

RedHack, 45 gündür sürdürülen açlık grevine destek vermek ve RedHack tutuklamalarına tepki göstermek için Adalet Bakanlığı Personel sayfasını hackledi.

RedHack cezaevlerinde 45. gündür devam eden açlık grevlerine destek vermek ve RedHack tutuklamalarına tepki göstermek için Adalet Bakanlığı'nın personel sayfasını hacklediğini duyurdu.

RedHack hacklediği Adalet Bakanlığı Personel sayfasına şu yazıyı koydu.

“Arkadaşlar! Dışarı da bir şeyler oluyor farkında mısınız? Uykuda olanları sarsın, uyandırın. herkese söyleyin, yakında ışıklar kesilebilir. Karanlıkta ne yapacaksınız” Yılmaz Güney

Evet arkadaşlar, dışarıda bir şeyler oluyor ve bizler buna sessiz kalıyoruz. 10 masum genç, RedHack tutuklusu diye 24 yıl ile yargılanıyor ve 3′ü 10 aydır hapiste “delilsiz, dosyasız” sırf içgüdülere dayanarak yatmakta.. Sırf RedHack’i destek yazılar yazdılar, haber paylaştılar diye.. Hiç bir delil olmamasına rağmen Mahkemeleri 26 Kasım’a ertelendi.

Hapishanelerde başlatılan ve 10 bin tutsağın başlattığı açlık grevleri 45. gününde ve artik insanlar görme, işitme gibi duyu kayıpları yasamakta. Büyük bir duyarsızlık var, oturulan yerden savaş çığırtkanlıkları yapılmakta, “barış kardeşlik” gibi laflar sözde kalmakta. Sırf bu yüzden gençler savaşa sürülmekte, yoksul çocukları “şehit” olurken parası olanın “cani sağ oluyor”. Buna karşı çıkanlar da savaş tüccarı emperyalist devletler tarafından terörist ilan ediliyor, daha çok savaş sloganı atılması için ırkçılık geliştiriliyor.

Adalet sistemi sadece zenginler ve savaş tüccarı silah imalatçıları için var, bizler için, fakirler, emekçiler, garibanlar için sadece adalet bir kelimeden ibaret ve “mülkü” korumanın bir aracı..

Savaşta hep anneler ölür ve biz artik bunun son bulmasını istiyoruz! Anneler ağlamasın, çocuklar canlarını vermesin, kardeşçe yasabiliriz bu mümkün..

RedHack tutukluları serbest bırakılsın

RedHack’e yönelik baskılar son bulsun

Açlık Grevlerinin sonucunda anneler ağlamasın, yeni savaşlar olmasın diye devlet adim atsın, Talepler karşılansın, grev son bulsun!

Açlık grevlerine yönelik basın sansürü son bulsun, neler oluyor insanlar öğrensin

Gerçek bir kardeşlik için eşitlik adimi atılsın, savaş son bulsun, eşit adil sömürüsüz, sınıfsız ve sinirsiz bir dünya kurulsun

Kahrolsun faşizm, yaşasın devrimci dayanışma!

Kahrolsun şovenizm yaşasın RedHack

(soL-Haber Merkezi)