Özgür Suriye Ordusu artık bir telefon kadar yakın

Suriye’nin resmi haber ajansı SANA’ya internet erişimi yasa dışı bir şekilde engellenirken terörist Özgür Suriye Ordusu internet sitesinden açıkça telefon numarası yayınlayabiliyor.

Suriye’de düzenlediği terör eylemleriyle çok sayıda insanı katleden Özgür Suriye Ordusu’nun Türkiye’ye iyice yerleştiği görülüyor.

Özgür Suriye Ordusu’nun resmi internet sitesinde yer alan adres bilgilerine bakıldığında, örgütün ana üssü Hatay olarak gözükmekte. Örgütün Suriye’de gerçekleştirdiği çok sayıda saldırıyı Türkiye’den planladığı uzun zamandır bilinmekteydi.

"Alo, buyrun Özgür Suriye Ordusu"
Sitedeki adres bilgilerinde dikkat çeken diğer ayrıntı ise Özgür Suriye Ordusu’nun iletişim için bir Türkiye'den bir GSM operatörüne kayıtlı cep telefonu numarasına yer vermesi oldu.

Suriye Devletinin resmi haber ajansı olan Suriye Arap Haber Ajansı’na (SANA) erişim hiçbir yasal dayanağı olmamasına karşın engellenirken, Özgür Suriye Ordusu’nun internet sitesinden rahatlıkla telefon numarası yayınlayabilmesi Türkiye’nin Ortadoğu’da takındığı pozisyonu tüm çıplaklığıyla göstermekte.

(soL - Haber Merkezi)