Muhafazakar Reina'dan Başbakan'a sitem

Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan, Reina'nın hala içki içilen mekan olarak anılmasından rahatsız olduğunu, mekanına gelen muhafazakarların Reina'nın Başbakan'a reklamını yapması gerektiğini söyledi.

soL (HABER MERKEZİ) Ünlü gece kulübü Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın bir kere bile bu mekana gelmemiş olmasına içerlediğini anlattı. Reina'nın 8'inci yılında artık dünyaca kabul gören bir mekan olmasına karşın 'Haa, o içki içilen yer mi' diye anılmasının haksızlık olduğunu söyleyen Koçarslan, bu izlenimin özellikle Başbakan nezdinde silinmeyişinin sorumluluğunun muhafazakar kesime ait olduğunu belirtti. Muhafazakar olarak bilinen kesimin bugün Reina'nın en iyi müşterileri arasında yer aldığını anlatan Koçarslan, bunun Başbakan'a anlatılmamasından yakındı.

"Türkiye'yi pazarlıyoruz Başbakan yok!"
Dubai Emiri'nden Gürcistan Başbakanı'na kadar iş ve siyaset dünyasının pek çok isminin ağırlandığı mekanı "Türkiye'nin pazarlandığı yer, Türkiye'nin ambalajı' diye anlatan Koçarslan, muhafazakar müşterilerine sitem ederek 'Normalde gelmeyen pek çok işadamı yabancı bir misafiri olduğu zaman mutlaka buraya getiriyor. Muhafazakar işadamlarımız da. Çünkü Reina güzel bir referans. Buraya geliyorlar ama Reina'ya girmeyen sayın Başbakan'a, 'burası bizim iş görüşmelerimizi, pazarlıklarımızı yaptığımız ortaklıklarımızı kutladığımız bir mekandır' demiyorlar, Reina'nın bir pazarlama aracı olarak kullanıldığını söylemiyorlar. Halbuki söylemeleri lazım. Bu onların bir borcudur" dedi.

Muhafazakar kadınların da artık Reina'ya geldiğini söyleyen Koçarslan, 'Gelsinler, başımızın üzerinde yerleri ama Reina denilince de 'Haa, o içki içilen, o gürültülü yer mi' muamelesi yapmasınlar. Çok iyi biliyorum ki 10 milyonlarca dolarlık iş burada bağlandı, yüzde 1 de olsa Reina'nın katkısı oldu, bununla gurur diyorum' dedi.

Koçarslan, gazetecilerin 'komisyon teklif eden var mı' sorusuna 'Hepsine söylüyorum, 'Bana da komisyon vermeniz lazım' diye, herkes 'tamam' diyor kimse vermiyor' yanıtını verdi.

"Reina'ya gelen AKP'ye oy verir"
Genel seçimlerde Reina'ya gelenlerin yüzde 90'nın AKP'ye oy verdiğini iddia eden Koçarslan, yerel seçimlerde bu oranın düştüğünü söyledi. Mehmet Koçarslan, bu iktidar döneminde yapılan en iyi işlerden birinin de eğlence sektöründe mafyanın bitirilmesi olduğunu söyledi. Koçarslan, 'Şimdi mafya diye bir şey kalmadı, bu iktidar hepsini bitirdi, haraç kesen, yol kesen yok oldu, bir iyi haber de rüşvet bitti' dedi.