Mehmet Ağar için Yenipazar’a helikopter pisti yapıldı!

“Devlet için bin operasyon yaptım” diyen ve sadece 2 yıl hapis cezası alan Mehmet Ağar için cezaevine yakın bir helikopter pisti yapıldı.

Susurluk davasından aldığı 2 yıllık hapis cezası dolayısıyla Aydın Yenipazar Cezaevinde tutuklu bulunan Mehmet Ağar için cezaevine yakın bir helikopter pisti yapıldı.

“Pistin cezaevine yakın olması tesadüf”
Mehmet Ağar’ın ziyaretçileri için yapılan piste ilişkin Belediye Başkanı Yüsran Erden, pistin daha önce de varolduğunu sadece yenileme yapıp 10 santim beton döktüklerini söylerken, pistin cezaevine yakın olmasının ise tesadüf olduğunu dile getirdi.

Cezaevi de yenilenmişti
Birçok faili meçhul cinayet ile adı anılan eski İçişleri Bakanı ve Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar’ın hapis cezasının kesinleşmesinden itibaren birçok skandal yaşandı.

AKP hükümeti ve Adalet Bakanı önce Mehmet Ağar’a hangi cezaevinde yatmak istediğini sorarken, Ağar, Aydın Yenipazar cezaevini seçmiş ve işlerimi halledince teslim olacağım demişti.

Ağar’ın Yenipazar Cezaevini seçmesinin ardından ise cezaevinde birçok yenilik çalışması yapılmış, mahkumların birçoğu başka cezaevlerin nakledilmişti.

Yaşananlar bununla da sınırlı kalmazken Ağar’a yapılacak olası saldırılara karşı, özel güvenliklerin gece cezaevine girerek Ağar’ın yanında kaldığı ortaya çıkmıştı.

(soL – Haber Merkezi)