Marmara İletişim Fakültesi Dekanı: "Okulunu seven yemek yediği kaba tükürür mü?"

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Devran, bu kez hakkında çıkan haberi twitterda paylaşan öğrenciye "okulunu seven yemek yediği kaba tükürür mü?" sözleriyle çattı.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin yüksek lisans ve doktora programlarına usulsüz şekilde kendi istediği öğrencileri almak isteyen ve buna karşı çıkan akademisyeni tehdit eden Dekan Yusuf Devran, bu kez hakkında çıkan haberi twitterdan paylaşan bir öğrenciye çattı.

radikal.com.tr'nin haberine göre Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Devran, yüksek lisans ve doktora programlarına öğrenci alımında yapılan usulsüzlüklerin üzerine giden Doç. Dr. Gözde Yılmaz'ı tehdit ettiği yönündeki haberlerin basına yansıması üzerine yükselen tepkiye sosyal medya üzerinden cevap verdi.

Haberle ilgili yorum yapan Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerine twitterdan yanıt veren Dekan Yusuf Devran, kişisel hesabından bir öğrenciye hitaben, "Fakülte ile ilgili olumsuz twitleri retweet yaparken diğerlerini neden yapmıyorsun? Okulunu seven yemek yediği kaba tükürür mü? Hangi öğrencilerin sesisin Emirhan? Öğrencilerin sesi misin sana tetikçilik yapan öğretim elemanlarının sesi mi?" diye yazdı. İşte dekan Yusuf Devran'ın imla hataları da içeren o tweetleri: