IŞİD'den Obama'ya: 'Yahudi eşeği, yatak odana kadar gireceğiz'

ABD'nin bugün Suriye'de bombaladığı IŞİD, ağır ifadelerle ABD'yi tehdit etti. IŞİD sözcüsü Şeyh Adnani, Obama'ya "Yahudi eşeği" derken, militanlarına "Yolları patlayıcılarla kaplayın, Firavun'un üslerine saldırın, evlerini basın, kafalarını kesin" çağrısı yaptı.

(soL - Haber Merkezi) ABD'nin bugün Suriye'de karargahlarını vurduğu IŞİD'in ABD'ye sert ifadelerle yüklendiği bir mesajı yayınlandı. IŞİD'e yakınlığıyla bilinen Takva Haber adlı sitede yayınlanan 42 dakikalık ses kaydında, IŞİD'in resmi sözcüsü Şeyh Adnani, Obama'ya "Yahudi eşeği" şeklinde seslenirken, Kerry hakkında da "Sünnetsiz moruk" ifadelerini kullandı.

Açıklamada yer alan bazı ifadeler şu şekilde:

'Gördüğünüz her Müslüman'dan korkun'
"Bu savaş sizin son savaşınız olacak, daha önce oldugu gibi gene yenileceksiniz. Ancak bu sefer siz bize değil, biz size baskın verecegiz. Roma'yı fethedecek, haç'ı kıracak, kadınlarınızı köle alacağız. Obama! Sen Yahudilerin eşeğisin, pisliğin birisin! Bütün yapabildiğin bu mu? Amerika ve müttefikleri bu kadar mı zayıfladı? Ey Yahudi eşeği! Savaşın havadan kazanılmayacağını bilmiyor musun? Sahaya inmeye gücün yetmiyor mu? Askerlerin buraya eskisinden de fazla sayıda gelecekler. Eğer sen gelmezsen biz oraya geleceğiz."

"Ey Yahudi eşeği! Amerika'nın başka bir savaşa sürüklenmeyeceğini söyledin. Hayır bu savaşa girecek, ülkeni felaket ve yıkıma götüreceksin. Obama! "Amerika'nın elleri uzundur istediği yere ulaşır" demiştin. Öyleyse bil ki bizim de kılıcımız keskindir, elleri ve boyunlari keser. Ekonomileriniz çökecek, gördüğünüz her Müslüman'dan korkacak, yatak odanızda bile rahat olmayacaksınız."

'Nusayrileri koyun sürüleri gibi güdüp boğazladık'
"Sünnetsiz moruk Kerry bile İslam fakihi kesildi. Amerika ve müttefikleri Yahudi'nin muhafızı Rafizi-Safevi ordusu ve Irak'taki köpeklerinin güçleri çökmeye başlayınca çılgına döndü. Nusayrilerin fareler gibi kaçtıklarını, koyun sürüleri gibi güdülüp boğazlandıklarını görünce tehdidin boyutunu fark edip dehşete düştüler. Birbirlerine gözyasları içinde çağrılar yapıp Yahudi'yi kurtarın, Yahudi'yi kurtarin demeye başladılar. İran'ın da sünnetsiz moruk Kerry "İslam Devleti'ne karşı savaşta İran da rol oynayacak" deyince Büyük Şeytan'la işbirliği ortaya çıktı."

'Kafalarını kesin'
"Yolları patlayıcılarla kaplayın, Firavun'un üslerine saldırın, evlerini basın, kafalarını kesin. Bir an güvende hissetmemelerini sağlayın! Kafkaslar, Horasan, Avrupa ve dünyanın her yerinde Hilafeti destekleyen mücahidler. Devletiniz yeni bir haçlı saldırısı ile karşı karşıyadır. Devletinizi savunmak için ne yapacaksınız? Neden iki ayrı kamptasınız? İslam Devleti mücahidlerini savunun!

'Müslüman Kürtler kardeşimizdir'
Son olarak Kürt kardeşlerimize bir mesaj var. Kürtlerle savaşımız etnik değil, dini bir savaştir! Onlarla Kürt oldukları için savaşmıyoruz. Aksine Kürtlerin içindeki kafirlerle, haçlılar ve yahudilerin müttefikleriyle savaşıyoruz. Müslüman Kürtler nerede olursa olsun kardeşimizdir. İslam Devleti ordularında çok sayıda Kürt savaşçı vardır. Kafir Kürtlerle savaşarak Müslüman Kürtleri onların baskı ve zülmünden kurtarmak istiyoruz."