İdris Naim Şahin'den gazetecilere: 'Ağzına tıkarım o yazıları senin'

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, kendisini eleştiren gazetecilere "Ağzına tıkarım o yazıları senin" diyerek saldırdı.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, kendisini eleştiren gazetecilere şu sözlerle seslendi: "Ağzına tıkarım o yazıları senin..."

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in skandal açıklamaları bitmek bilmiyor. Şahin, "utanmadan, sıkılmadan kendisinin PKK ve KCK'ya ve onların uzantısı kukla milletvekillerine söylediği sözleri Kürt vatandaşlara söylemiş gibi yorumlayanların olduğunu" belirterek şu sözlerle gazetecileri hedef aldı:

"Buna ne hakkın var. Senin benim Kürt kardeşlerimle aramı açmak gibi bir misyonun mu var. Benim sözüm ve söylemim dağdaki eli silahlı eşkıyalaradır. Ankara'daki onların temsilcilerinedir. Bunlarla sınırlıdır. Yine söylüyorum var mı diyeceğin. Benim kardeşlerim her zaman benim kardeşimdir. Sadece benim değil bizim kardeşimizdir. Ben burada, 75 milyon Türk milleti adına konuşuyorum. İki şeyi bir birinden ayırmak lazım. Hakkari sokağın da ekmeiğini arayan, Hakkari yaylasında koyununu otlatan çobanla, Kandil de, Irak'ta bu ülkeyi bölmek için elinde silah tutan terör baronları ve terör militanları bir birinden bir büyük tel örgü ile ayıralım. Kardeşlerim bir tarafta militanlar bir taraftadır. Bunu kimsenin karıştırmaya ve benim sözlerimi oraya püskürtmeye yeltenmesin, hakkı yoktur, ağzına tıkarım o yazıları senin"

"Salakça ortaya düştükleri bir manzara"
Geçtiğimiz günlerde PKK'nin BDP'li vekillerin olduğu heyete yol kontrolü yapmasını da değerlendiren Şahin şöyle konuştu:

"Herkes aklını başına alsın. Cuma günü bir manzara benim için sürpriz olmayan bir manzara, 13 aydır haykırdığım bir manzara, sayın Başbakanımızın zaman zaman anlaşılacak şekilde hep söylediği bir manzara, bir muhabbet manzarası terör örgütü ile buluşma sahnesi herkesi saf kendilerinin çok akıllı olduklarını düşünerek safça, ortaya düştükleri, salakça ortaya düştükleri bir manzara."

(soL - Haber Merkezi)