Erdoğan'dan ODTÜ'lülere: Gidin ormanda yaşayın!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AKP ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları toplantısında konuştu. Başbakan, eylem yapan ODTÜ'lülere, 'Ağaç istiyorsanız gidin ormanda yaşayın, biz yol yapacağız' dedi.

Bilkent Şehir Hastanesi temel atma törenine giderken geçtiği güzergahta gördüğü pankartı anlatan Başbakan Erdoğan, 'Orada yazıyor ki yol istemiyoruz orman istiyoruz. Bunlara diyorum ki Türkiye'de orman çok. İstiyorsanız gidin ormanda yaşayın' şeklinde konuştu.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

10 yıl boyunca olduğu gibi bundan sonra da millete hizmet üretmeye ve karşı çıkanlarla mücadele etmeye devam edeceğiz. Biz yolları yapmaktan vazgeçmeyeceğiz.

Bakıyorsunuz nefis bir çalışma yapılmış o canım canım seramikleri bu barbarlar ne yaptı mahvetti. Onlar yapılabilir ama milletin bunu görmesi lazım ibret alması lazım.

Acaba vatandaşımız soruyor mu bunu hangi vandal yaptı? Bu seramikleri, bu şehrin güzellikleri mahvedenlerden hesabını 30 Mart'ta soracağım diyor mu?

Taksim yayalaştırma projesinin bir etabı bitti. Ama diyorlar yeşillik yok. Daha önce orda yeşillik var mıydı? Sizi egzoz dumanından kurtarıyoruz.

'Gidin ormanda yaşayın'
Orada yazıyor ki yol istemiyoruz orman istiyoruz. Bunlara diyorum ki Türkiye'de orman çok. İstiyorsanız gidin ormanda yaşayın.