Erdoğan'a protesto: Hırsızlıkları da anlat

Erdoğan'ın miting konuşmasının ardından kalabalık arasında "hırsızlıkları da anlat" diye bağırdı. Erdoğan'ı protesto eden yurttaş, sivil polisler tarafından yaka paça gözaltına alınıp miting alanından götürüldü.

Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Adana'da düzenlediği mitingde bir yurttaşın protestosuyla karşılaştı. Erdoğan, Adana'da yaptığı "hizmetleri" anlatırken bir yurttaş, "Hırsızlıkları da anlat diye bağırdı. Bunun üzerine sivil polisler Erdoğan'ı protesto eden yurttaşı yaka paça gözaltına aldı.

Erdoğan ise yaptığı konuşmada, bir önceki söylemlerini aratmayan ifadeler kullanmayı sürdürdü. CHP ve MHP'nin ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na "Ey Ekmel senin ne olduğunu çok iyi biliriz" diye seslenen Erdoğan, konuşmasının devamında İsrail'in Filistin'e saldırısına ilişkin "tepki" içeren ifadelere yer verdi.

'17 Aralık'ı İsrail için yaptılar'
Erdoğan, konuşmasında, "İsrail uçakları bizim ülkemize gelir yakıt alır bizim uçaklarımız da orada yakıt alır ama ihracat diye bir şey söz konusu olmaz. Gezi olaylarını, 17, 25 Aralık Operasyonu'nu niye yaptılar? Türkiye'nin bağımsızlığını önlemek, İsrail'in zulmüne ses çıkarmayan, İsrail'in nöbetçisi bir ülke olsun diye yaptılar. Herkes bilsin ki Türkiye İsrail'e nöbetçi ülke olmayacak. Biz kendi istikametimizi çizeceğiz" dedi.