Erdoğan komünizme takıldı kaldı

Başbakan Erdoğan, AKP’nin seçim kampanyası kapsamında çeşitli illerde katıldığı mitinglerde aynı şeyleri söylemeyi sürdürüyor. Başbakan’ın vazgeçemediklerinden birisi de komünizme saldırmak.

soL (HABER MERKEZİ) Başbakan Erdoğan, AKP'nin seçim mitinglerinde bugün de Kırıkkale'deydi. Erdoğan, yine CHP ve medyaya yüklendi. Başbakan, CHP'yi eleştirirken "Alçaklık bile bir seviye ifade ediyor" dedi.

AKP Genel Başkanı, CHP'nin iftira atmasına ilişkin olarak "Öyle iftiracı meydayı arkana alıp, iftira atılmaz. Bu komünistlerin işi, çamur at, izi kalır anlaşıyı komünistlerde var. Bunlardaki de o hesap... Bundan sonra onlara iftiracı medya partisi diyeceğim" diye konuştu.

CHP'nin kendilerine iftira attığını savunan Erdoğan, "Ana muhalefet sürekli bize çamur atıyor, iftira atıyor. İftiracı medya ile kurduğunuz, planladığınız ahlaksız oyunlardan usandık. Ama yüce yargıda bunun hesabını verecekler. Ellerinde belgeleri varsa, buyursunlar yargıya gitsinler. Bu ülke hukuk devleti, böyle iftira kampanyalarıyla bir yere varılmaz. Tayyip Erdoğan'la ilgili elinde bir belge varsa git yargıya" dedi.

Erdoğan, CHP'ye yönelik eleştirilerinde yer yer sertleşerek "Kim AKP'ye leke sürmeye kalkarsa, namerttir. Bu seviyesiz senaryolar karşısında dayanmak mümkün değil, alçaklık bile bir seviye ifade ediyor" ifadelerini kullandı.

İlgili haberler :

Komünizm Erdoğan'ın aklından hiç çıkmıyor

AKP kendini cumhuriyetçi CHP'yi komünist yaptı