Emniyet Müdürü Ergenekoncu olmasın!

Adıyaman'dan Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Sağlam kentteki basın mensuplarıyla ve diğer kurumların temsilcileriyle tanışmak için ‘ilginç’ bir yöntem deniyor.

soL (HABER MERKEZİ) Diyarbakır'a atanan yeni Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam yapılacak tanışma toplantısı öncesinde kentte kamu kurum temsilcileri, dernek yöneticileri ve basın mensuplarının fotoğraflarını istetti.

Adıyaman'dan Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Sağlam 'tanışmak' için ilginç bir yol buldu. Emniyet Müdürlüğü tarafından Diyarbakır'da bulunan gazete, televizyon ve haber ajansları aranarak, Sağlam'ın talimatıyla tanışma öncesinde büro temsilcileri ve polis muhabirlerinin fotolarının en kısa zamanda Emniyet Müdürlüğü'ne gönderilmesi istenirken aynı isteğin kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri ile dernek yöneticilerine de iletildiği ifade edildi. Duruma tepki gösteren Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Balıkçı, tanışmak isteniliyorsa basın mensuplarıyla bir araya gelinerek bunun sağlanabileceğini kaydetti.