CHP'li belediye başkanı Kerimoğlu sendika toplantısını bastı

Bakırköy Belediyesi’nde çalışan taşeron işçilerin yaptıkları sendika toplantısını CHP'li belediye başkanı Bülent Kerimoğlu bastı.

Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde çalışan taşeron işçilerin belediyeye ait olan bir salonda ihale dönemlerinde işten çıkarılmaların son bulması ve maaşlarının düzenlenmesi amacıyla gerçekleştirdikleri0 sendika toplantısını belediye başkanı Bülent Kerimoğlu bastı. Toplantı başlamadanönce salona girerek konuşmaya başlayan Kerimoğlu, işçilerin salonu izinsiz kullandıkları ve bunun birdaha tekrar edimemesi gerektiğini söyledi.

İşçilerin toplantılarının provakatif bir eylem olarak nitelendiren Kerimoğlu “ Mesai içinde yoplantı yapacaksanız bunun için bizden izin alacaksınız. Mesai dışında bir alan kullanacaksanız yetkili müdürden imza alacaksınız” dedi.

CHP’li Belediyenin insiyatifinin ve sıcakkanlı tutumunun başka bir anlayışa dönüştürüldüğünü söyleyen Kerimoğlu ” Bakırköy Belediyesi’nde, belediyenin tutum ve davranışalarıyla ilgi bir sorununuz varsa bunu provakatif bir eylemlilik haline getirmek yakışmaz. “ diyerek sözlerine devam etti.

Bakırköy Belediyesi işçileri 1 Kasım'da 12.30’da Bakırköy Meydanı’nda eylem yapacak. İşçiler, sendika ile görmelerinden sonra alınan kararları Bakırköy Belediyesi Yaşam Köyü’nde bir toplantı ile kamuoyuna açıklayacaklarını ilan etmişti.

İşteo görüntüler: