Cemaat yandaşları El Beşir fotoğrafını da hatırlar mı?

Polislere yapılan muamele sonucu AKP’li vekilin Veli Küçük’le fotoğrafını hatırlayan Cemaat yandaşları acaba Erdoğan’ın soykırım suçlusu El Beşir ve terörist Hikmetyar’la olan fotoğraflarını hatırlar mı?

AKP Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun oğlunun Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki polisleri sıraya dizmesine cemaat çevresinin tepkisi gecikmedi.

Polislere yapılan muameleyi kendi üzerlerine alındığı anlaşılan Cemaat yandaşları, oğlu polisleri sıraya dizen AKP Milletvekili Türkoğlu’nun yıllar önce Ergenekon Davası Sanığı Veli Küçük’le çektirmiş olduğu fotoğrafı tekrar gündeme getirdi.

Taraf Gazetesi muhabiri Mehmet Baransu da Türkoğlu ve Küçük’ün fotoğrafı gündeme getirirken attığı tweetlerle polislere yapılan muameleye tepki gösterdi.

Polislere yapılan muamele nedeniyle AKP’li vekilin Ergenekon sanığı Küçük ile olan fotoğrafını hatırlayan Cemaat yandaşlarının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün daha önce terörist Gulbeddin Hikmetyar ve soykırım suçlusu Sudan Devlet Başkanı Ömer El Beşir ile çektirilen fotoğraflarını hatırlamaları için ne olması gerektiği merak konusu.

İşte o fotoğraflar:

(soL - Haber Merkezi)