Batıkentliler imam hatibe karşı yüzlerce araçlık konvoy oluşturdu!

Batıkentliler okullarının imam hatibe dönüştürülmesine karşı mücadeleye devam ediyor. Kardelen İlköğretim Okulu'nun imam hatibe dönüştürülmesine karşı çıkan veliler yüzlerce araçlık konvoy ile Batıkent'i dolaşarak, tüm Batıkent'i yapacakları basın açıklamasına davet ettiler.

Batıkent Kardelen İlköğretim Okulu velileri okullarının imam hatibe dönüştürülmesine karşı eylemlerine aralıksız devam ediyor. Gün boyunca stant açan veliler, mahalle sakinlerinin de katılımıyla bu akşam 18.00’de okul önünde büyük bir araç konvoyu oluşturdular.

Veliler oluşturdukları konvoyu ile Batıkent’i dolaştılar, 4+4+4’e ve okullarının imam hatibe dönüştürülmesine karşı tepkilerini gösterdiler.

Yol boyunca büyüyen yüzlerce araçlık konvoy geçtiği mahallelerden büyük destek aldı. Konvoyu durduran veliler birlikte halay çekti, oyun oynadı.

Veliler eylem boyunca konvoyun önünde yer alan ses aracından 23 Eylül Pazar Saat: 18.00’de Batıkent Metro İstasyonu’nda yapacakları basın açıklamasının duyurusunu yaptılar.

Basın açıklamasından önce saat 17.00’de okul önünde buluşacak olan Batıkentliler metro istasyonuna bir yürüyüş gerçekleştirecek.

Basın açıklamasına Pınar Aydınlar ve Grup Günyüzü de şarkı ve türküleriyle destek verecek.

(soL-Ankara)