Ampul desenli postacı gençlik

AKP Genel Merkez Gençlik Kolları başlattıkları “Ak elçiler” projesinde 15 bin 350 gencin görev alacağını söyledi. AKP için çalışacak gençlerin kafalarında ampul deseniyle gelmeleri dikkat çekti!

soL (HABER MERKEZİ) AKP Genel Başkanı ve Başbakan Tayyip Erdoğan 'Ak elçiler' projesini başlattığını açıkladı. Ankara merkez ve ilçelerinde Erdoğan'ın mektubunu vatandaşlara ulaştıracak olan gençlerin salona, üzerinde sarı yağmurluk, beyaz şapka, kafalarında ampul deseni ve beyaz postacı çantasıyla geldikleri görüldü.

AKP'li gençlerin tek tip kıyafet ile geldiği törende Erdoğan, "Hiç kimsenin şekli, kılığı, kıyafeti bizi ilgilendirmeyecek, başörtülü kızım da, başı açık kızım da hepsi el ele, omuz omuza bu ülkede serbestçe dolaşacak" dedi.

"Ne yaptık? Çok yaptık!"
Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, gençleri geleceğe daha iyi hazırlamak gerektiğini belirterek salona "Ne kadar derslik yaptığımızı burada anlatacak değilim, herhalde bunu biliyorsunuz değil mi gençler, ne kadar yaptık?" diye sordu. Salondan "çok" yanıtını alan Erdoğan, "Olmadı, siz kolayı seçtiniz. Ben ucu açık istemem, AK gençler bunu bilecek" dedi.