"Allahım üç vakte kadar CHP'yi iktidar et"

CHP Genel Merkezi'nin "Anadolu'ya açılma" programı kapsamında milletvekili eşleri Çorum'da türbe ziyaret ederek, CHP iktidarı için dua etti.

soL (HABER MERKEZİ) CHP'nin "Çarşaf" ve "Kuran Kursu" açılımlarının ardından, bu kez de CHP'li milletvekillerinin eşleri, ziyaret ettikleri türbede partilerinin iktidara gelmesi için dua etti.

CHP Genel Merkezi'nin düzenlediği program kapsamında "Anadolu'ya açılan" milletvekili eşleri Çorum'da sahabe türbelerini ziyaret ederek partilerinin iktidar olması için dua etti.

Önceki gün kente gelen CHP'li 40 milletvekilinin eşi, önce 1 Mayıs kutlamalarına katıldı, ardından Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Derneği'ne konuk oldu. CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın eşi Çiğdem Sav başkanlığında ziyaretlerini sürdüren vekil eşleri, dün ise Hıdırlık Camii bahçesindeki türbeleri ziyaret etti.

CHP'de "laikçi söylem"de ısrar ettiği ve İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun AKP'nin yolsuzluklarını deşifre etme eksenindeki siyasete mesafeli olduğu iddia edilen Genel Sekreter Onur Öymen'in eşi Çiğdem Sav başına türban bağlayarak içeri girdi.

Çıkışta ülkenin huzuru için dua ettiğini söyleyen Sav, iktidar olabilmek için bu duayı her zaman yaptıklarını belirtti. "CHP 2011'de iktidara gelecek, adaklarımız kabul görsün buraya tekrar gelip dua edeceğiz" dedi.