AKP'li vekil 'park edenin camını kırın' dedi, kendisi istasyon kurdu!

‘’Kaldırımlara park eden araçların camlarını kırın’’ diyen AKP Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi'nin kendisine ait iş yerinin önündeki kaldırıma egzoz ölçüm istasyonu kurduğu ortaya çıktı.

Muhalif Gazete'nin haberine göre, CHP Denizli Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, "Kaldırımlara park eden araçların camlarını kırın" diyen AKP Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi’nin kendisine ait işyerinin kaldırımını egzoz ölçüm istasyonu kurarak işgal ettiğini belirterek halka "Zeybekçi’yi gördüğünüz yerde kafasını kırmayın ama bu rezaleti yüzüne vurun’’ diye seslendi.

Belediye başkanlığı yapmış bir milletvekilinin topluma örnek olması gerekirken kuralları hiçe saymasının büyük bir ayıp olduğunu ifade eden Yurtseven, bu işgale göz yuman AKP’li Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da daha büyük bir ayıba imza attığını söyledi.

Kaldırım işgalinin aylardır sürdüğünü anlatan CHP Denizli Merkez İlçe Başkanı,konuyu vatandaşların ihbarı üzerine öğrendiklerini kaydederek şunları söyledi, "AKP Milletvekili Zeybekçi suçüstü yakalanmıştır.İleride gafları ve vurdulu kırdılı açıklamalarıyla anılacak olan Nihat beyin ünvanlarına bundan sonra ‘işgalci milletvekili’ lakabı da eklenecektir.Kamuya ait bir kaldırımı, yayaların geçişine engel olacak şekilde ticari çıkarı için kullanan milletvekilini kınıyor ve protesto ediyoruz’’

Denizli Belediyesi’ni AKP’li vekilin kaldırım işgaline seyirci kalmakla suçlayan Yurtseven,devamla şöyle dedi, "Başkan Zolan’a sormak istiyorum.Bu kaldırım işgali karşısında bugüne kadar ne yapıldı.Bu olaya göz mü yumdunuz yoksa herhangi bir yasal işlem uyguladınız mı? Yaptıysanız bir ceza kestiniz mi? Olayı bildiğiniz halde AKP’li vekili korumayı mı tercih ettiniz? Denizli Belediyesi’nin yasak ve yönetmelikleri yandaş için ayrı vatandaş için ayrı mı uygulanıyor? Kağıt üzerinde Belediye Başkanı Osman Zolan’dır.Ancak görünüşe bakıldığında perde arkasındaki Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi gibidir.Son olarak kaldırım işgalini ihbar ve şikayet ediyoruz.Bu aşamadan sonra nasıl bir işlem uygulayacaksınız"